Beebe Physical Therapy

Renovation
Physical therapy room with a variety of equipment

The Beebe Physical Therapy Project consisted of renovating approximately 7,400 SF of previous retail space. Work consisted of selective demolition of existing conditions, interior fit-out of empty space to provide multiple patient exam and therapy rooms, offices, conference space, and a large rehab space. This project is a prime example of impactful re-use of empty retail box space. This project was the first project with the Beebe Healthcare System, where coordination and collaboration between all parties has resulted in working relationship on other capital projects.

Project Details

  • 7,400 square feet
  • Completed in 2018
  • Stipulated Sum
  • Owner:  Beebe Healthcare
  • Architect: ABHA Architects